Dag For De Foreløpige Avgjørelsene

Anonim

Feltet kan deles inn i tre grupper: For 49ers og Mistral mennene har spillene nettopp startet med et løp. Lasere og europere fullførte fire løp og Mistral-kvinnene fullførte tre løp. De kan se små trender, men de kan ikke avlyse et løp ennå. Den siste gruppen har mer enn halvparten av løpene sine bak seg med seks løp. Alle som ikke er i medaljeklassene etter i dag har dårlige kort.

Den første gruppen inkluderer surferen Toni Wilhelm (26. plass) samt Marcus Baur og Max Groy på 49er. Kiel-duoen tok niendeplass i åpningsløpet (etter diskvalifisering av en konkurrent) og var fornøyd med forholdene i går. Kravet om oppreisning, som de fremmet på grunn av en hindring av to pressebåter, ble avvist i går, men de søker i dag om å gjenåpne forhandlingene. Richard Slater, regeleksperten til America's Cup-laget Alinghi, som gir råd til det tyske laget, har laget en argumentasjonspapir. "Vi håper å kunne foreslå juryen at Marcus og Max har mistet to til tre plasser som et resultat av denne kampanjen," sa teamsjef Jochen Schümann. "Situasjonen når 49-erne faller nedovergangen etter korset er avgjørende for krigen. Du kan ikke gå glipp av riktig vinkel." Baur og Groy hadde mistet syv plasser på denne etappen, men siden de var tiende før og seilte tilbake til dette stedet til mål, kunne juryen ikke se hvordan de skulle ha mistet plasser på grunn av handicap. "Det er morsomt at juryen fant at arrangørene gjorde en feil ved å la pressebåtene komme for langt inn i løpet slik at de forstyrret teamet vårt, men da trakk de ikke noen konklusjoner av det. De ønsket ikke å gjøre et eksempel. ", sier Schümann. Det er tre løp på programmet for 49ers i dag.

Den andre gruppen var veldig skuffet. PetrNiemann kom på niende plass etter fire løp. Berliner ble ansett som en av de trygge medaljekandidatene til tyskerne. "Hun var veldig skuffet," sa lagsjefen. "Hun seilte relativt bra i går uten å hente inn innhøstingen til slutt. Hun mistet det store bildet av syne i kampen om sjette og syvende plassering." For dem er det nå et spørsmål om å seile i henhold til deres eiendeler for å ta igjen toppen.

Håpet om at surferen Amelie Lux kan forsvare sølvmedaljen fra Sydney, må begraves etter tre løp og 18. plass totalt. "Jeg hadde inntrykk av at hun skjønte at det ville være vanskelig med en medalje," rapporterte Schümann fra den tyske leiren. "Det var et vendepunkt for henne i går, hun kom seg gjennom det lave, trykket er borte, nå kunne hun seile lett."

Resultatene fra 470-tallet var som været - skiftende. De seiler sitt syvende og åttende løp i dag. For Stefanie Rothweiler og MonikLeu (10.) avgjøres det i dag om de fortsatt kan gripe inn i medaljekampen. Schümann anbefalte at de holdt nerven og seilte konservativt. Han tror ikke på ekstreme treff eller mer aggressivitet i starten, kombinert med risikoen for en tidlig start: Du kan ikke plutselig fremkalle seire, du kan bare seile det du har seilt de siste fire årene. Du har å prøve å gjøre det du selv kan håpe på andres feil.

For Lucas Zellmer og Felix Krabbe har medaljetoget på 470 mann gått. Med 14. plass kjemper de bare om en plass blant de ti beste.

Det samme gjelder finnseiler Michael Fellmann, som er tolvte og vil ha vanskelig for å nå målet han satte seg til å være blant de åtte beste.

I dag blir en veldig viktig dag for skattekvinnen Kristin Wagners "Bayern-Express". Trioen, som er en av favorittene blant Ynglingene, er femte. "Du må legge hånden på medaljen for å beholde sjansene dine," sa Schümann.

I dag forventes det en lett til middels sjøbris, som skal gjøre det mulig for alle løp.